Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) показа

...
Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) показа
Коментари Харесай

Джулио Саби: Далеч съм от добрата форма, но съм готов да играя

Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) сподели класа в отбраната на купата си и преодоля без доста проблеми Левски с 3:0 гейма (23:25, 20:25, 21:25). 

Втората среща от серията е на следващия ден, още веднъж в София. 

Третият мач ще се играе в Пазарджик в неделя, а спечелилият ще бъде избран след три победи в 5 мача.
 Хебър сподели шампионска класа и отнесе Левски в София в първия полуфинал Хебър сподели шампионска класа и отнесе Левски в София в първия полуфинал
По-рано през днешния ден ЦСКА (София) взе задатък от две победи над Нефтохимик след 3:1 гейма във втората среща.

Домакините от Левски имаха две победи над Хебър в постоянния сезон и в този момент се пробваха да се опълчват оптимално. И го направиха, защото в нито един от геймовете не се предадоха или пък позволиха огромен пасив.

“Беше добър дуел за нас. Познаваме Левски, само че на следващия ден ще е идващ епизод от тази борба. Далеч съм от положителната форма, само че съм подготвен да играя и се надявам да оказа помощ на тима. Поздравления за всички мои съотборници, само че на следващия ден ни следва последваща борба. Започнахме да натискаме от начало на сервис, работихме доста добре на обсада. За мен това е първи мач от един месец, само че ние сме подготвени и в въодушевление за плейофи. Плейофите са като различен, нов сезон - към този момент свършихме добра работа, само че има още доста. Утре сигурно ще е по-трудно, те няма да имат какво да губят, те са млади и положителни играчи. Трябва да стартираме като през днешния ден ”, съобщи Джулио Саби.

Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР