Разследването - водено от консервативния депутат Тео Кларк и лейбъристката

...
Разследването - водено от консервативния депутат Тео Кларк и лейбъристката
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването се извинява, тъй като докладът за травма при раждане установява „шокиращо лошо качество“ на грижите за майчинство

Разследването - водено от консервативния народен представител Тео Кларк и лейбъристката депутатка Роузи Дъфийлд - прегледа доказателства, дадени от повече от 1300 дами, и приканва за национална проект за възстановяване на майчинството.

Той предложи на държавното управление да разгласява Национална тактика за възстановяване на майчинството, ръководена от комисар по майчинството, който ще рапортува непосредствено на министър-председателя.

„ Имаме направи набор от рекомендации, които имат за цел да се оправят с тези проблеми и да работят за система за майчинство, която е насочена към дамата и където неприятните грижи са по-скоро изключение, в сравнение с предписание “, се споделя в отчета.

„ Радостта беше изсмукана от да имаш бебе "

Министърът на опазването на здравето Мария Колфийлд сподели пред Sky News, че услугите по майчинство не са били там, където би трябвало да бъдат, и се извини на засегнатите майки.

" Признавам, че услугите по майчинство не са били там, където ние желая да бъдат, само че има доста работа, която се случва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР