Шампионът Лудогорец успя да надиграе категорично потенциалния съперник в битката

...
Шампионът Лудогорец успя да надиграе категорично потенциалния съперник в битката
Коментари Харесай

Лудорогец клъвна три пъти ЦСКА

Шампионът Лудогорец съумя да надиграе изрично евентуалния противник в борбата за купата в efbet Лига – ЦСКА, с 3:0 на „ Хювефарма Арена “ в Разград.

„ Орлите “ не оставиха късмет на противника си в хода на 90-те минути сред двата мача с Астана от Лига Европа и съумяха да се оправдават след провалянето с 1:2 в Казахстан.

Руан Секо даде задатък на домакините в осмата минута, до момента в който Сейни Сейнянг си вкара автогол след 33 минути игра на арената в Разград, с цел да може „ зелените “ да стигнат до второ попадение в срещата.

През втората част „ орлите “ съумяха да вкарат и трети гол в срещата, като Кирил Десподов беше прецизен от углавен удар, с цел да оформи крайното 3:0 над „ алените “ в мач от петия кръг на efbet Лига. Лудогорец също по този начин доигра срещата с 10 индивида, откакто Сонко Сундберг удари с ръка Дюкенс Назон в 74-ата минута.

Нестор Ел Маестро продължава да няма победа над противник, откогато пое „ алените “, като до този миг е записал две провали и едно тъждество след промяната със Саша Илич, който изведе ЦСКА до второто място и борба за купата през предходната акция.

Междувременно Кирил Десподов призна, че офертата от Краснодар към Лудогорец е налице и следва да се разбере какво ще предприеме за своето бъдеще капитанът на „ орлите “.

Преди ден Мач телеграф заяви, че съветският клуб е подготвен да брои 6 млн. евро за Десподов.

Трансферът си го желая и се надявам мощно още този трансферен прозорец, сподели Десподов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР