Шамарът на Промяната към партньорите с номинацията на Бачийски обаче

...
Шамарът на Промяната към партньорите с номинацията на Бачийски обаче
Коментари Харесай

Ожесточена война разпали Бачийски между ПП и десните

Шамарът на „ Промяната ” към сътрудниците с номинацията на Бачийски обаче разпалила още по-голямо напрежение по градове. Не единствено Бургас е раздвоен, а двете обединения занапред се карали за Русе, Варна и Пловдив. Вбесените десни се заканили, че ще си издигат свои кандидат-кметове, щом Политическа партия занапред имала лични любимци, които не били в сметките на десницата, описаха ядосани депутатите на Христо Иванов.

 

В Русе от Политическа партия желаят да предлагат любимката на някогашния министър Николай Събев – юрист Рена Христова, а от Демократична България упорстват да се издигне депутатът Иван Белчев. В Пловдив пък разцеплението е даже тройно, откакто Демократична България се разединили в мнението си какъв да е претендент.

Хората на ДСБ желали отпред на града да е някогашният губернатор Йордан Иванов, а „ Да, България! – депутата Манол Пейков. От „ Промяната ” пък бутали напред в града на тепетата депутата от личната си квота Росен Костурков. Според десните Манол Пейков имал максимален късмет като мощно разпознаваемо лице.

 

Война се обрисува и във Варна, където от „ Промяната ” не гледали с положително око на готвената от Демократична България номинация на Стела Николова, макар че дамата събра рекорден брой преференции в морската столица и влезе в Народното събрание. Хората на Кирил и Асен натискали претендентът да е Благомир Коцев, който „ дърпат “ нагоре още от зимата.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР