Сезонът на празничните намаления за хората, които обичат умни технологии,

...
Сезонът на празничните намаления за хората, които обичат умни технологии,
Коментари Харесай

Коледна селекция от смарт часовници с до 80% намаление от А1

Сезонът на празничните понижения за хората, които обичат умни технологии, към този момент е тук.

Ако търсите коледен подарък за непосредствен човек или от дълго време обмисляте да купите нов смарт часовник за себе си - А1 оповестиха нови промоции за специфична селекция от аксесоари.

Отстъпките в коледната акция стигат до 80%, а устройствата на Samsung, Huawei и Xiaomi могат да се купят както от уеб страницата на телекомуникационния оператор, по този начин и от магазините му в цялата страна. Кампанията ще продължи до 31 декември или до привършване на количествата.

В селекцията на А1 е включена серията GT 4 от топ производителя Huawei. Huawei GT 4 46 мм се предлага в моден черен цвят корпус от неръждаема стомана, поддържа до 2 седмици живот на батерията и е съчетаем както с Android, по този начин и с iOS.



Смарт часовникът има модернизиран 24/7 мониторинг за здравето, включващ датчик за сърдечна периодичност, показател на способността за тичане (RAI), както и VO2Max, който отразява най-високото равнище на вдишване и потребление на О2 на кг телесно тегло за единица време при интензивни извършения.

Huawei GT 4 46 мм разполага и с функционалността AI Running Plan, която оказва помощ на потребителите да персонализират преживяването си при тренировки. Освен всичко това устройството дава настоящи данни за сатурацията на О2 в кръвта. Смарт часовникът може да бъде закупен с 80% понижение или за 1 лев на месец с мобилен проект Unlimited Ultra.

По-малкият и грациозен Huawei GT 4 41 мм е в хубав бял цвят и кожена каишка още веднъж с 80% понижение - 1 лев на месец със същия проект.

Промоционални оферти за смарт часовници има и за почитателите на Samsung.



Samsung Galaxy Watch 6 Classic43мм LTE идва с 1,31-инчов Super AMOLED екран и 2GB+16GB памет.

Процесорът Dual-Core 1,4GHz дава безупречна работа на устройството до 40 часа с едно зареждане. Смарт часовникът има датчик за премерване на телесната температура, ЕКГ, сатурация на О2 в кръвта и наблюдава качеството на съня, само че не на последно място е опцията да се употребява с Extra SIM.

Устройството може да бъде закупено с проект Unlimited Ultra на промоционална цена от 16,50 лв. на месец.

По-бюджетното предложение от Samsung - Galaxy Watch 6 44 мм LTE също поддържа услугата Extra SIM и се предлага в черен цвят с 1,47-инчов Super AMOLED екран.

Смарт часовникът има голям брой функционалности за следене на сърдечната активност и поддържа над 90 типа разнообразни тренировки, в това число плуване на закрито, йога и персонализирани спортни действия съгласно желанията на потребителите. Устройството може да бъде закупено вместо за 16,99 лв. на месец на промоционална цена от 11,50 лв. на месец с проект Unlimited Ultra.

Смарт часовникът Xiaomi Redmi Watch 3 също е част от акцията. Предлага се в два разнообразни цвята - черен и слонова кост.

Той тежи единствено 37 грама, което го прави доста комфортен, без да го лишава от всички функционалности, в това число тези, които могат да оказват помощ на всеки да наблюдава своя сърдечен темп, качество на съня и тренировки.

Моделът може да следи наситеността на О2 в кръвта и поддържа 121 спортни режима, в това число шест, които разпознава автоматизирано. Часовникът е отличен избор за хора, които са непрекъснато в придвижване, с помощта на дългия живот на батерията - до 12 дни с едно зареждане.

Моделът предлага и Bluetooth телефонни позвънявания и се предлага със 70% понижение като цената му стартира от 1 лев на погашение за 24 месеца с тарифен проект Unlimited M.

По време на коледната промоция смарт часовниците могат да бъдат закупени с всички проекти Unlimited, като единствено за проектите Unlimited Ultra и Unlimited L клиентите ще могат да се възползват от 50% понижение от цената за първите 12 месеца от контракта.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР