Сезонът на баловете е и в социалните мрежи вече се

...
Сезонът на баловете е и в социалните мрежи вече се
Коментари Харесай

Цяла България говори за този абитуриент от Кюстендил, ето как се появи на бала си

Сезонът на баловете е и в обществените мрежи към този момент се въртят всевъзможни фотоси на момчета и девойки в празнични тоалети, наконтени с елегантен грим и блестящи бижута. Всеки един от тях желае да наподобява неотразимо в деня, в който чества съзряването си.

През годините историята помни всевъзможни хрумки на младежите, с които да покажат своятаоригиналност. Като се стартира от облеклата, та се стигне до транспортните средства. На бал по бяла тениска, пободиарт, пера, дантели, коприна, кристали. А по улиците от учебното заведение до тържеството са минавали каляски, таксита, трактори, боклукчийски камиони и така нататък

За да се резервира традицията и тази година има кандидати за най-оригинална поява на бала. В обществените мрежи се появи фотография на зрелостник, който е отишълна тържеството си по халат и джапанки, а в ръката си държи пура, само че има и слънчеви очила. Потребителите незабавно го съпоставиха с Хю Хефнър. Някой от тях даже откриха, че халатът напълно не е на ниска цена, защото еVERSACE.

Втора ръка в уеб страниците за извършване на покупки същата дреха върви към 100 лв., което отново е по-малко от междинната цена за мъжки костюм за бал,показа инспекция на БЛИЦ.

Веднага под фотографията заваляха и мнения на потребителите:

По-късно стана ясно, че зрелостникът е от Езикова гимназия „ Доктор Петър Берон” в Кюстендил.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР