Сезон 2017-2018 в женската Национална волейболна лига стартира преди 12

...
Сезон 2017-2018 в женската Национална волейболна лига стартира преди 12
Коментари Харесай

Марица срещу Берое на старта в НВЛ! Гледайте на живо ТУК!!!

Сезон 2017-2018 в женската Национална волейболна лига започва преди 12 дни, само че за шампионките от Марица (Пловдив) отбраната на шампионската купа стартира през днешния ден. Момичетата на Иван Петков излизат като посетители против Берое (Стара Загора) довечера, 1 ноември, от 18:00 б.в. в зала Иван Вазов в Града под липите.
Общо седем тима вземат участие в актуалното издание на НВЛ, като новосъздаденият отбор на Берое направи мощна селекция, с която се смята за най-големия съперник на Жълто-сините при преследването им на четвъртата поредна купа. В състава на старозагорския клуб личат имената на опитни състезателки като Нора Богданова, Ваня Върбанова, Виолина Николова и Гергана Петрова.

След като мачът от първия кръг сред Берое и Марица бе отсрочен за през днешния ден, заралийки надиграха като посетители Казанлък Волей (Казанлък) с чисто 3:0 в срещата им от втория кръг и към този момент водят във краткотрайното класиране. Със сигурност пловдивчанки биват възприемани в старозагорския лагер като най-големия дразнител във вътрешното състезание и може да се чака волейболистките на треньора Страхил Балов да се раздадат до дъно в търсене на триумфа.

Въпреки че Марица се намира в интервал, когато фокусът пада повече върху присъединяване на тима в Шампионската лига на Европа, в клуба си дават ясна сметка, че присъединяване в най-престижния евротурнир и през идващия сезон минава през наложителната поредна купа в България – задача, която биха могли да си създадат доста сложна даже и с една неверна стъпка по време на постоянния сезон.

Настроението в тима преди днешния дуел е положително, както проличава и от дребния карнавал, който волейболистките и щабът си направиха на вчерашната си подготовка.

Съдийска бригада от Бургас ще свири срещата довечера. Първи рефер на мача ще бъде Христо Янев, а втори – Ангел Ангелов.

Двубоят ще може да се гледа онлайн и онлайн през формалния уебсайт на Берое тук . Както нормално, формалната Twitter страница на Марица също ще осведоми за резултата след всеки гейм.

GAME DAY!#NVLBulgaria #Volleyball#Beroe v #Maritza
Nov 1, 6 PM, Ivan Vazov hall, Stara Zagora
Preview,#LIVESTREAM: https://t.co/ieSlzK3pxv pic.twitter.com/bwu63c7uS3
— Maritza Plovdiv VC (@volleymaritza) November 1, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР