Севиля, Валенсия и Виляреал публикуваха обща декларация от името на

...
Севиля, Валенсия и Виляреал публикуваха обща декларация от името на
Коментари Харесай

Севиля, Валенсия и Виляреал излязоха с декларация срещу президента на федерацията Луис Рубиалес

Севиля, Валенсия и Виляреал разгласиха обща декларация от името на трите клуба в обществените мрежи против президента на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес. Вестник " Ел Конфиденсиал " разкри по-рано денем разменени известия на Рубиалес с татко му, в които президентът на федерацията написа: " Отборите, които не одобрявам изобщо, са Виляреал, Севия и Валенсия ". 

Кореспонденцията разкрива още, че той не харесва президента на Севиля Хосе Кастро. " С типичната севилска надменност считат, че са най-хубавите в света. Палячовци! ", му отговоря татко му. 

Чрез декларацията трите клуба осъждат " сериозните презрения на Луис Рубиалес ". Те желаеха обществено извинения и пояснения от Рубиалес, като показаха опасения от въздействието, което той може да оказва върху развиването на шампионата с назначението на футболните съдии. " В диалозите той приказва с такава засегнатост, неприязън и надменност към трите клуба. Това е неприемливо за човек, който заема толкоз виновна позиция и който би трябвало да се грижи еднообразно за ползите на всички испански футболни клубове ", се споделя още в общата декларация.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР