Серийният убиец от Кипър, 35-годишният Никос Метаксас е с български

...
Серийният убиец от Кипър, 35-годишният Никос Метаксас е с български
Коментари Харесай

Звяра от Кипър е българин! Смразяващи разкрития!

Серийният палач от Кипър, 35-годишният Никос Метаксас е с български генезис. Майка му е българка от Стара Загора, а татко му кипърец, твърди " Труд “. Двамата родители се срещат в България като състуденти. Сключват брак от който имат две деца, Никос и една щерка по-малка от него.

Преди към 20 години се развеждат и Никос остава да живее с татко си, а сестра му Лени с майката. Разводът протича доста бурно и със кавги. Според психолози, една от евентуалните аргументи за отключване на това маниакално държание да убива чужденки може да е обвързвана и с този бракоразвод, в случай че в пубертетска възраст бащата е натяквал на сина си, че чужденките са проблематични дами. 35-годишният е женен за кипърка и има две деца на 10 и 6 години. Преди няколко години жена му го напуща, само че нямат формален бракоразвод.

Проверява се дали времето през което е почнал да убива има връзка и с раздялата с жена му. Според публична информация на кипърската полиция през последните 3-4 години изчезналите чужденки-жени на острова са над 30 като сред тях има има и три българки. Установено е, че убиеца е посещавал и турската част на острова, където също има изчезнала виетнамка.

До момента обвинявания няма юрист, защото всички служебно назначавани дават отказ. Никос Метаксас е от известна кипърска фамилия, търгуваща със злато и и има верига от златарски магазини на острова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР