Вчера се навършиха 10 години от бруталната катастрофа на моста

...
</TD
>Вчера се навършиха 10 години от бруталната катастрофа на моста
Коментари Харесай

Кари: 10 години от деня, в който щях да изгубя своя живот. Не си мислете, че на вас не може да се случи

Вчера се навършиха 10 години от бруталната злополука на моста на Герджика, в която състезателен автомобил " Нисан " се заби в автобусна спирка, предава  Plovdiv24.bg.

Припомняме, че при излитането на мощната кола към спирката тежко пострада тогава , която бе със два счупени крайници и голям брой други съществени пострадвания. 23-годишният гръцки лидер се размина с условна присъда и санкция от 5000 лв..

Ето какво написа Катерина Матеева в своя Facebook профил 10 години след нещастието, която промени живота й: 

Днес се навършват 10 години от деня, в който щях да изгубя своя живот - 19.05.2014. Една седмица съм се борила за него. След това години наред, с цел да си върна естествения живот. Никога няма да не помни момента,в който след 1 месец на легло съумях да се преместя и да сляза на инвалидна количка долу пред болничното заведение.

Искам да ви кажа да цените живота и да не ви минава мисълта " това на мен няма да се случи ". Никой не ви подсигурява,че няма да ви се случи. Пазете се по пътищата, тъй като законите в България са нищо.

Останах месеци наред в инвалидна количка поради счупени двата крайници, таза на 4 места, от които 4-тото откриха, че е било счупено 2 години по-късно.Черепът ми беше строшен, което докара до черепно-мозъчна контузия.

Докторите са се съмнявали, че ще оживея... 5 интервенции, направени на двата крайници до в този момент и оставащи да ми се създадат още 2 интервенции..Това всичко ми се случи по нехайство на водачите, а на тях не им се повдигна никакво обвиняване с изключение на да платят пари за счупената спирка.

Сега си мислите ‘ " единствено търси страдание с този пост " - ами не, страдание от хората минимум диря, защото одобрявам всичко това, което ми се е случило с усмивка и съм щастлива от живота си подобен, какъвто е в този момент.

Все отново, съумях, оживях и изпълних фантазията си да се преместя да пребивавам в Испания, където приключих университет и мога да нарека публично психолог Катерина Матеева.

С този пост желая да накарам някои хора просто да мислят по какъв начин постъпват, на кого се сърдят и с кого се карат, тъй като никой в никакъв случай не знае какво ще му се случи даже след 5 минути и по кое време ще е последният път, когато вижда различен човек.

Искам да благодаря още веднъж на всички лекари, които ме избавиха, всички другари, които бяха до мен и на най-прекрасното семейство, което имам. И по този начин, хора, пазете се, обичайте се и най-важното - прощавайте.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР