Привързана към машини, Джена Кар лежи будна в болничната си

...
Привързана към машини, Джена Кар лежи будна в болничната си
Коментари Харесай

„Почти умрях при спешно цезарово сечение, но ме накараха да почувствам, че вдигам врява“

Привързана към машини, Джена Кар лежи будна в болничната си рокля, до момента в който чува чистата суматоха, която се разпростира зад пердета. Предстои й незабавно цезарово сечение в опит да спасят живота й, само че раждането й бързо се трансформира в същински призрачен сън.

Като някогашен доктор, тя е прекомерно наясно с тревожните медицински термини, които се употребяват измежду младшите хирурзи, един от които попита „ по какъв начин да търка “ единствено момент по-рано. Тя губи повече кръв всяка секунда и се опасява, че това е краят.

„ Има солидно кървене, не мога да го управлявам, тя към този момент е изгубила два литра “, възкликва единият. Внезапно няколко консултанти нахлуват в незабавното поделение и я заобикалят, откакто изгасва сигнален сигнал, и дружно съумяват да спрат кървенето след съвсем три изгубени литра. Бебето й е живо и плаче и тя усеща мекото допиране на кожата му до гърдите си.

Седмица по-късно тя излиза от болничното заведение, чувствайки се късметлийка, че е съумяла да се оправи със здравото си бебе изтегляне, само че твърди, че не тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР