Двама шофьори са задържани след опит да подкупят служители

...
</TD
> Двама шофьори са задържани след опит да подкупят служители
Коментари Харесай

Изряден шофьор опита да подкупи полицаи на оживен булевард в Пловдив

Двама водачи са арестувани след опит да подкупят чиновници от пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи.  При работа по сигурност на придвижването на бул. " Княгиня Мария Луиза “ в Пловдив, към 21.00 ч. в петък екип на Четвърто районно управление (на МВР) спрели за инспекция лек автомобил " Фолксваген “.

Зад кормилото се оказал 49-годишен престъпно проявен мъж, който хвърлил две банкноти по 50 лв. на задната седалка на служебния автомобил, с цел да се презастрахова при проби с механически средства за алкохол и опиати. Въпреки това инспекциите са осъществени, а пробите са негативни. Водачът е отведен за 24 часа в районното ръководство, формирано е бързо произвеждане.

Ден по-късно, към 17.00 ч., на Автомагистрала " Тракия “ в региона на 152 км посока Бургас чиновници от бранш " Пътна полиция “ открили, че лидер на същата възраст кара лек автомобил " Хонда “ със удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, издадено от друга страна и неподменено в законоустановения период.

За да не бъде глобен за осъщественото нарушаване по Закона за придвижване по пътищата, той предложил на униформените сумата от 65 лв.. Последвал карцерът му в районно управление (на МВР) Раковски в границите на стартирано бързо произвеждане по член 304а от Наказателен кодекс. За случаите е известена Окръжна прокуратура – Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР