Серия катастрофи белязаха почивните дни в Пиринско. На 28. 07.

...
Серия катастрофи белязаха почивните дни в Пиринско. На 28. 07.
Коментари Харесай

Войната по пътищата продължава: Серия катастрофи в почивните дни, 18 годишен ранен след челен удар, испанец пострада край х. Вихрен и още ...

Серия произшествия белязаха почивните дни в Пиринско. На 28. 07. 2023 година към 18:00 часа на пътя сред местността „ Картала “ и гр. Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „ Сеат Ибиза “ с 18-годишен лидер от гр. Благоевград е навлязъл в мост без да спре и да пропусне лек автомобил „ Тойота Такома “, който към този момент е навлязъл в моста, вследствие на което се е блъснал в него челно. При случая, с порезна рана на главата, е потърпевш 18-годишният юноша. На водачите са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 29. 07. 2023 година към 15:00 часа на пътя сред гр. Банско и хижа Вихрен, лек автомобил „ Нисан Джук “ с 32-годишна лидерка от гр. София, движейки се в посока към гр. Банско, на ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в лек автомобил „ Фиат “, ръководен от 30-годишен испански жител. С контузна рана в региона на веждата и контузни рани по краката е прострадал лидерът на лекия автомобил „ Фиат “, който след идвършен медицински обзор е освободен за домашно лекуване. Направените проби за приложимост на алкохол на двамата водачи са негативни.

На 29. 07. 2023 година към 15:25 часа на Политическа партия 1 Е-79 сред гр. Кресна и гр. Симитли, лек автомобил „ Джип Чероки “ с 61-годишен лидер от гр. Благоевград е навлязл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал странично в насрещно движещ се лек автомобил „ Нисан “ с 44-годишен лидер от гр. Сандански. С кръвоизлив в едното око и повърхностни порезни рани е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Нисан “. На водачите са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 30. 07. 2023 година към 20:00 часа на пътя сред гр. Банско и гр. Разлог, при съществуване на пътен знак Б24, 48-годишен лидер на мотоциклет „ Сузуки “ е подхванал изпреварване на лек автомобил „ Хюндай “, който се е движил пред него и се е блъснал в задната му част. Мотоциклетистът е потърпевш с фрактура на ребро и охлузни рани на ръката и крайници. На водачите са направени проби с техническо средство за приложимост на алкохол, които са негативни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР