Сериозен здравословен проблем стана причина сприхавата софиянка Христина завинаги да

...
Сериозен здравословен проблем стана причина сприхавата софиянка Христина завинаги да
Коментари Харесай

Операция принуди участничка да напусне завинаги Фермата

Сериозен здравословен проблем стана причина сприхавата софиянка Христина вечно да напусне " Фермата “ 10 дни преди огромния край на риалитито.

Лекар от столичната болница, в която младата фермерка беше призната с болки в корема и подозрения за апендицит, удостовери диагнозата и разгласи, че тя незабавно би трябвало да бъде оперирана, тъй като апендицитът може да се спука и това да докара до необратими последствия. Така, софиянката-кавгаджийка за повторно напусна шоуто - този път вечно. Новината за края на присъединяване й унищожи Христина и тя със сълзи на очи показа, че се усеща смачкана от непредвидената си елиминация.

" Няма на кого да се дразня, че е станало по този начин. Мъчно ми е, че се случи малко преди финала, а имах късмет да стигна най-малко до там “, съобщи Хриси. Тя съжали, че не е имала опцията да поживее още малко с останалите фермери и най-много да покаже положителната страна на характера си.

" За мен " Фермата “ беше най-великото премеждие, през което съм предходна и мястото, на което съм изживяла най-силна амплитуда от страсти “, добави Христина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР