Сериозен спад в доходите на Тейлър СуифтКанадският певец Уикенд (The

...
Сериозен спад в доходите на Тейлър СуифтКанадският певец Уикенд (The
Коментари Харесай

Уикенд е най-добре платената млада звезда

Сериозен спад в приходите на Тейлър Суифт


Канадският артист Уикенд (The Weeknd) победи в класацията на списание “Форбс ” за най-високоплатени млади звезди от спорта и шоубизнеса. Изданието подреди тези звезди, които нямат навършени 30 години, а към този момент се радват на чудесно финансово им положение. Доходите им са оценени в интервала от 1 юни 2016 година до 1 юни 2017 година Общо годишните доходи на 30-те звезди, включени в клацията, са 1,24 милиарда щатски $.

Уикенд, чието същинско име е Абел Тесфайе, е изкарал 92 милиона $ за година. Основната част от приходите на 27-годишния реализатор от етиопски генезис идва от концертна активност. Изпълненията пред аудитория му донесоха близо 75 милиона $ за година.

В първата десетка на класацията на “Форбс ” влиза и 27-годишната поп певица Тейлър Суифт, която е на девето място с доходи от 44 милиона $. Миналага година Суифт бе преди всичко с облаги от 170 милиона $.

20-годишната риалити звезда Кайли Дженър се подрежда на 10-то място, откакто тази година е спечелила 41 милиона $. Тя е най-младата в класацията.

Риана е на 15-та позиция, като е спечелила 36 млн. $ доходи. Ема Стоун е 29-та в класацията и с 26-те си милиона е най добре платената актриса.

Най-заможните артисти и спортисти


Джъстин Бийбър е втори в класацията


 23-2-1 Втори в класацията на списание “Форбс ” за а най-високоплатени млади звезди от спорта и шоубизнеса след канадецът Уикенд се подреди 23-годишният му съотечественик Джъстин Бийбър. Той има годишен приход от 83,5 млн. $. За една година Бийбър е изнесъл 105 концерта и е имал контракт за реклама с стилната марка “Калвин Клайн ”.

Бронзов орден за английската певица Адел


 23-2-2 Адел се подреди на трето място в класацията на списание “Форбс ” за а най-високоплатени млади звезди от спорта и шоубизнеса. Певицата има доходи от 69 млн. $. Албумът й “25 ” стана най-продаваният през 2016 година с тираж от 1,73 млн. копия. 29-годишната изпълнителка дължи приходите си на продажбите му и на концертите си.

Кевин Дюрант спечелил 60 млн. $


 182426408CP00105_Oklahoma_C Суперзвездата на американския и международния баскетбол Кевин Дюрант е класиран на четвърто място от “Форбс ”. Тази година той е добавил към сметката си 60 милиона щатсли $. 29-годишният Дюрант стана най-полезен състезател на НБА с тима на Оклахома Сити Тъндър през 2014 година. Той влеза в НБА още 18-годишен.

Андрю Лък дели с Рори Маклерой петото място


 23-2-4 Андрю Лък е на пето място с доходи от 50 милиона щатски $. Спечелил ги е от играта си на бейсбол. Освен това той има и рекламни контракти, които също му носят солидни суми. 50 милиона $ е спечелил през тази година и един от най-хубавите голфъри в света Рори Маклерой. Той дели с Лък петото място в класацията на “Форбс ”.

НБА-звездата Стеф Къри е на седма позиция


 23-2-5 Плеймейкърът на “Голдън Стейт Уориърс ”, 29-годишният Стеф Къри е на седма позиция в класацията на “Форбс ”. През тази година звездата е спечделила 47 милиона $. Къри е притежател на премията на НБА за най-полезен състезател през 2015 година и през 2016 година През 2015 година печели и купата в НБА, откакто неговият тим побеждава на финала Кливланд Кавалиърс с 4 – 2.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР