Сериалите Историята на прислужницатаи Вице спечелиха топ отличията на церемонията

...
Сериалите Историята на прислужницатаи Вице спечелиха топ отличията на церемонията
Коментари Харесай

Политика и мода на наградите Еми

Сериалите " Историята на прислужницата " и " Вице " завоюваха топ оценките на церемонията за премиите " Еми " в Лос Анджелис. Събитието не мина без смешки и мнения за президента Тръмп, и с церемониал на тоалети на аления килим.

 © Българска телеграфна агенция
На церемонията имаше доста звезди и голям брой награди за другите телевизионни жанрове, само че с най-вече оценки - девет - си потегли сатиричната поредност " На живо в събота вечер ". Последният ѝ сезон, цялостен с пародии за Доналд Тръмп, е бил най-гледаният от 23 години насам.

Водещият на шоуто в спектакъл Майкрософт също се беше подготвил на президентска тематика. Той назова Тръмп най-голямата телевизионна звезда на предходната година и подлага на критика телевизионната академия, че преди не му е дала Еми

Стивън Колбърт: Всич ки знаем, че премиите Еми значат доста за Доналд Тръмп. Защото той беше номиниран доста пъти за Стажанта, само че по този начин е не завоюва. Защо не му дадохте Еми? Ако беше спечелил Еми, обзалагам се, нямаше да се кандидатира за президент. Така че ненапълно виновността е ваша.
Актьорите Алек Болдуи и Кейт Маккинън, отличени за пародийните превъплъщения на Тръмп и Хилъри Клинтън в На живо в събота вечер, разясниха функциите си по този начин.

Кейт Маккинън: Аз доста ѝ се удивлявам. За мен тази роля е огромна чест. Алек Болдуин: Мисля, че сме в обстановка, в която сериозна маса хора към момента не одобряват. Намират я за немислима всеки ден. Това възприятие се укрепва от мислите, думите и делата на Тръмп, а аз за тях съм просто някакъв отду шник.
Телевизионните награди от ден на ден замязват на церемонии за киноотличия, тъй като звезди от огромния екран участват освен на аления килим, а от ден на ден и в номинациите, означават специалстите. Като на всяко сходно събитие тоалетите също подлежаха на оценка, а цветовете спечелили бяха бялото и тъмночервеното.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР