Сензационни нови снимки показват точното място, където принцеса Даяна е

...
Сензационни нови снимки показват точното място, където принцеса Даяна е
Коментари Харесай

Тези СНИМКИ разплитат зловещата смърт на Лейди Ди

Сензационни нови фотоси демонстрират точното място, където принцеса Даяна е заровена скрито преди 22 години, съгласно скандална доктрина. " Дейли остарял " пусна фотоси на строго охраняваната крипта на църквата, където са сложени останките на " принцесата на народа ".

Фотосите демонстрират объркана диря от изсъхнал цимент, която маркира мястото, където явно е бил пуснат ковчегът на Лейди Ди. Тя може да бъде направена отвърд високата стоманена ограда, която заобикаля криптата, украсена с предупредителни знаци, а портите са заключени с вериги и катинари.





Британската медия разкри, че на мястото има и датчици за придвижване, които са ориентирани към всеки сантиметър от криптата, а ограниченията за сигурност са били доста засилени, откакто е тръгнал слухът, че там лежи тялото на Даяна.





Теорията, която заплашва да засенчи още една годишнина от погребението на принцесата, допуска, че Лейди Ди е заровена точно в църквата " Света Богородица " в Грейт Брингтън, Нортханс.

Даяна е посещавала доста постоянно храма като дете, което ускорява убежденията, че останките й са заровени там.



За да придадат повече тежест на теорията, локалните поданици, които по-рано твърдяха „ подозрителна “ активност в църквата, превзеха селото в нощта на погребението.

Епископът на Питърбъро един път предприе значима стъпка по свидетелството за погребението на Даяна и съобщи, че тялото й е заровено в Алторп, при останалото й семейство, а не в църквата.

Но 22 години по-късно, почитателите не престават да посещават храма с убеждението, че там е същинският й гроб.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР