Семейството, възпитанието, образованието, обучението за взимане на книжка: това са

...
Семейството, възпитанието, образованието, обучението за взимане на книжка: това са
Коментари Харесай

Пътният тероризъм: Проблем е и моделът на таткото, който се прави на мъж, пие две ракии и кара като каскадьор

Семейството, възпитанието, образованието, образованието за взимане на брошура: това са някои от проблемите на пътната сигурност, заключи в изявление за бТВ Иво Танев, държавник и учредител на Института за пътна безопасност.

" Идея си нямате какво незнание е по пътищата.Самоизключващи се пътни знаци ", добави още той.

Като доста сериозен проблем Танев уточни избежността на наказванията. " Ако има наложителност на наказването, което е наложено по закон, картината ще е по-различна. Не е добър образецът, не е добър моделът на таткото, който се прави на мъж, пие две ракии и кара като каскадьор. Темата не се визира в учебните заведения. Малко са часовете образование при взимане на брошура. Обществото ни е тежко болно. Такова ни е придвижването, каквато е и цялата страна ", заключи специалистът. 

Фокусът би трябвало да е в предварителната защита, тъй като изгубени животи не се връщат, уверена е Калина Крумова, специалист по пътна сигурност.

Парчетата от пъзела са пъклен доста. Голяма част от потърпевшите остават инвалиди, тях никой не ги вкарва в статистиката на изгубилите живота си. Пътната сигурност е споделена отговорност сред локалната и националната власт. Водачи, които не съблюдават разпоредбите в градовете, не ги съблюдават и отвън тях. Трябва да помислим по какъв начин да поработим с тях ", добави тя.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР