Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж изглежда точно като

...
Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж изглежда точно като
Коментари Харесай

Когато те бяха „само приятели”: „Уилям не сваляше очи от нея, когато се намираха в една стая”

Семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж наподобява тъкмо като в приказките: блестяща женитба, три деца, благополучен фамилен живот в същински палат, обич и естетика в връзките им. На 29 април тази година те отпразнуваха 10-та годишнина от сватбата си и това ни въодушеви да си напомним по какъв начин стартира всичко.

Кейт и Уилям се срещат през 2001 година в Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, където постоянно споделят едни и същи образователни часове. Принцът я възприема повече като другар, до момента в който тя не дефилира с предизвикателна рокля по време на ревю на 26 март 2002 година.

По това време Кейт е обвързана с сътрудника си Рупърт Финч. Това обаче по никакъв метод не стопира Уилям и още на празненството същата вечер той демонстрира интерес към нея. Нещата не протичат по този начин, както принцът ги е възнамерявал, тъй като Мидълтън не отвръща на вниманието.

Тяхна някогашна колежка, която живее в същото общежитие, споделя години по-късно, че сред двамата „ несъмнено има химия още от самото начало”:

„ Уилям не сваляше очи от нея, когато се намираха в една стая. Когато обядвахме дружно в столовата и слушахме какво си приказват, всякога ни правеше усещане какъв брой естествено се държаха един с различен и какъв брой доста неща имаха да си кажат постоянно. Когато се връщам обратно във времето, си припомням толкоз доста случаи, в които си възкликвах мислено: „ Уау, тук несъмнено има нещо!”

Е, несъмнено се оказва, че има нещо! Те поддържат другарски взаимоотношения в продължение на две години, преди да стартират да излизат публично, и даже стават съквартиранти (споделят един апартамент с четири спални с още двама техни колеги).

По време на специфичното изявление през 2010-та, което кралската двойка дава послучай годежа си, Кейт признава:

„ Спомням си, че се изчервих, когато те срещнах за първи път, бях доста срамежлива. Беше ни нужно време, с цел да се опознаем, само че бързо се сближихме.”

Принц Уилям също си спомня с усмивка за студентските им години и прибавя:

„ Започнахме да живеем дружно като другари. Живяхме и с още няколко души и нещата като че ли се развиха с напредъка времето. Опознавахме се от ден на ден, прекарвахме от ден на ден време дружно.”
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР