Семейство от Пловдив преживя истински кошмар на кръгово кръстовище до

...
Семейство от Пловдив преживя истински кошмар на кръгово кръстовище до
Коментари Харесай

Брутални сцени в Пловдив: Шофьор раздаде тупаници, после се ...

Семейство от Пловдив претърпя същински призрачен сън на кръгово кръстовище до Международния панаир. Грозните подиуми се разиграли нощес на колелото сред булевардите " България " и " Цар Борис III Обединител ".

44-годишната пловдивчанка седнала зад кормилото на хонда и пътувала със брачна половинка си. Изведнъж им се препречил нисан, спрял пред тях, а от возилото изскочил обиден юноша. Той почнал да удря по фамилната кола и да наскърбява и ругае пловдивчанката. Съпругът ѝ се намесил, а нападателният водач го нападнал и блъснал, след което се качил в колата си и отпрашил.

Потресената двойка подала сигнал на тел. 112. На място пристигнала полиция. Жената обяснила какво се е случило, а униформените тръгнали да търсят побойника. Било открито, че причинител на хулиганската демонстрация е 23-годишен престъпно проявен гражданин на Раковски, който се укрива от полицията. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, като следва материалите да бъдат импортирани в Районната прокуратура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР