Семейство Баневи имат достатъчно пари по офшорките си, за да

...
Семейство Баневи имат достатъчно пари по офшорките си, за да
Коментари Харесай

Баневи готвели бягство, имали план да се скрият в Куба...

Семейство Баневи имат задоволително пари по офшорките си, с цел да си живеят. Затова в този момент се чака прокуратурата и Комисията по конфискациите (КОНПИ) да стигнат до тях. Нищо чудно и самите Баневи да проявят здрав разсъдък в желанието си да се спасят от пандиза и сами да си признаят къде крият тайните си капитали, които им осигурявали красивия и разточителен живот. Това разкриват финансисти, представени от " Уикенд ".

Напоследък Николай Банев пътувал доста постоянно до Куба, само че не с цел да се изтяга на локалните плажове. От Острова на свободата поемал към други дестинации, където имал съществени вложения. Къде се намират те, следва да се обясни от държавното обвиняване.

Фамилията интензивно търсела безвредно място по света. Смятали да се скрият или в Хавана, или в екзотична Ангола. По милионите Баневи не падат под другите подпукани предприемачи - Миньо Стайков, Бирмите и Арабаджиеви, а съгласно някои може би са и по-богати.

Двойката " усвои " цели сектори от българската лека и тежка стопанска система. От стотиците фабрики, които мошеникът Николай Банев прилапа около боновите книжки на хиляди излъгани хора, през днешния ден мъждука единствено предприятието в Елхово, което прави железни капаци за шахти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР