Селена Гомес направи своя дебют на наградите SAG в черна

...
Селена Гомес направи своя дебют на наградите SAG в черна
Коментари Харесай

Вижте Селена Гомес и нейната красива трансформация на наградите на SAG (СНИМКИ)

Селена Гомес направи своя дебют на премиите SAG в черна кадифена рокля на Oscar de la Renta, колие с перлени диаманти и хубав грим, който наблягаше нежните черти на лицето ѝ.

 Вижте Селена Гомес и нейната красива промяна на премиите на SAG (СНИМКИ)

SAG е „ Screen Actors Guild “, организация, която се слива с Американската федерация на малкия екран и радиото през 2012 година, с цел да образува SAG-AFTRA. SAG-AFTRA е американски съюз, който съставлява реализатори, работещи в региона на филмите, малкия екран, радиото, видеоигрите, рекламите и други форми на медиите.

С шлагера си „ Look At Her Now “, който звучи на видеото в Инстаграм, 29-годишната певица и актриса мина през красива промяна от изчистено лице без капка грим към забавен макиаж, показана в клип, на нейния гримьор Hung Vanngo в Инстаграм в неделя.

На клипа, който бе оповестен в персоналния прoфил на гримьора се вижда по какъв начин певицата в началото преди трансформацията се появява без грим, по пуловер и с небрежна коса, а след няколко секунди още веднъж се появява, само че с радикално друга визия – черна стилна рокля и колие от диамантени перли към врата, а косата ѝ е прибрана на кок. Тази визия е особено за премиите на  SAG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Вижте Селена Гомес и нейната красива промяна на премиите на SAG (СНИМКИ)

 

 

 

 

 

 

 

 

Двамата с Мартин Шорт връчиха премията за най-хубава женска роля на звездата от „ Уестсайдска история “ Ариана ДеБоуз.

Много от актьорите, които участваха на церемонията, показаха своята поддръжка за Украйна.

Тайлър Пери, Майкъл Дъглас и доста други показаха своето мнение за военните дейности, които се случват сега и за терзанието за Украйна и целия свят.

Лейди Гага още веднъж не разочарова нашите упования, като се появи с бяла и красива рокля Armani Privé. Певицата и актриса заложи също на диамантеното колие  Tiffany & Co, а в композиция с нейната рокля ни придвижи във времето на Мерилин Монро.

Много жанр, класа и великолепие имаше на церемонията, която за известните персони е толкоз значима, колкото са и Оскарите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР