Селекционерът на Италия Роберто Манчини коментира темата за това дали

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини коментира темата за това дали
Коментари Харесай

Манчини коментира дали остава начело на Италия

Селекционерът на Италия Роберто Манчини разяснява тематиката за това дали ще продължи да води националния отбор на страната след фиаското против Северна. Италианците пропущат второ следващо международно състезание. По-рано през днешния ден някои водещи спортни вестници на Ботуша написаха, че Манчини твърдо ще остане на поста си. Бившият нападател има контракт с локалната федерация до 2026 година. Ето по какъв начин самият Манчини разяснява обстановката на конференция през днешния ден преди утрешния мач за трето място в плейофния поток с.
 В Италия: На 99.9% несъмнено е, че Манчини остава отпред на В Италия: На 99.9% несъмнено е, че Манчини остава отпред на "Скуадра адзура "
“Разговаряхме тези дни. Мисля, че имаме едни и същи хрумвания по всички въпроси. В околните дни ще приказваме още веднъж. Сега дано се фокусираме върху мача, а след това ще мислим какво да подобряваме в бъдеще ”, разяснява Манчини, а изявлението му по темета евентуално би могло да се одобри като самобитно удостоверение, че ще извърши контракта си.
 Касано: Не Манчини е казусът, просто тимът на Италия е несъвършен Касано: Не Манчини е казусът, просто тимът на Италия е несъвършен
Манчини има вяра също, че " адзурите " са можели да се борят за международната купа, в случай че се бяха класирали за Мондиал 2022. Специалистът има вяра още, че воденият от него отбор е можел да победи с 3:0 в квалификациите, само че към този момент е ненужно да се приказва за това и наставникът не си търси оправдания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР