Селекционерът на Италия Роберто Манчичи прати повиквателна на итало-аржентинеца Матео

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчичи прати повиквателна на итало-аржентинеца Матео
Коментари Харесай

Изненада: Роберто Манчини викна нападател от Аржентина

Селекционерът на Италия Роберто Манчичи прати повиквателна на итало-аржентинеца Матео Ретеги, който играе в шампионата на Аржентина, оповестиха медиите в страната.

23-годишният нападател играе сега в Клуб Атлетико Тигре от Буенос Айрес, където е чартърен от Бока Хуниорс. Той е отпред на класирането на голмайсторите с 6 попадения в първите 7 кръга. Ретеги е роден в Аржентина, само че има италиански паспорт поради сицилианските корени на дядо му.

Неговото име се появи в последните дни в италианските вестници, а Манчини удостовери, че той ще бъде в състава за мачовете против Англия на 23 март и против Малта на 26 март.

" Следим го от известно време, той е титуляр от две години в шампионата на Аржентина и има качества, които ни липсват в този миг ", изясни треньорът пред DAZN.

" Мислехме, че няма да желае да пристигна, само че той сподели " да " незабавно и го извикахме ", добави Манчини. Селекционерът ще разкрие цялостния си лист с футболисти в петък.

Отборът на Италия има проблеми в последните години в нападателите си, като е прекомерно подвластен от голмайстора на Лацио Чиро Имобиле (33 години, 55 мача в националния тим, 15 гола).

Другите претенденти за офанзивата на " Скуадра адзура " са или контузени, или не са във форма, като Джакомо Распадори, Андреа Белоти, Джанлука Скамака и Мойс Кийн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР