Селекционерът на България Ясен Петров се възхищава най-много на Карло

...
Селекционерът на България Ясен Петров се възхищава най-много на Карло
Коментари Харесай

Ясен Петров: Възхищавам се на Карло Анчелоти

Селекционерът на България Ясен Петров се възхищава най-вече на Карло Анчелоти всред водещите футболни наставници в света. Пред " Гонг " Петров признава, че завижда на треньора на Реал (М) за хладнокръвието.

" Този, на който аз се удивлявам, е Карло Анчелоти. Харесва ми преди всичко спокойствието му. Виждам уважението в него. Един човек, който в никакъв случай не е приказвал за съдии, в никакъв случай не е приказвал срещу своите играчи. Един човек, който е почитан на всички места, където е бил. Навсякъде ", сподели Джанини. И добави, че най-вече се е учил от Динко Дерменджиев.
 Най-малките национали дебютират на интернационалната сцена
Най-малките национали дебютират на интернационалната сцена

На шампионата " Влатко Маркович "

" Не желая да наскърбявам никого, тъй като аз съм имал доста треньори. Но този, който ми даде пътя в професионалния футбол, лека му пръст, е Динко Дерменджиев. Един от хората, който най-вече ми е повлиял върху мисленото ми за футбола. Работил съм с доста мощни треньори. Ако потегли да ги изброявам, някои ще не помни и не желая да се наскърбява, само че с този, с който започнах, тъй като това е индивидът, който ме вкара в професионалния футбол От всеки съм " крал " по нещо. Това е специалност и в нея се " краде " понякога по нещо. Но Чико беше нещо... по какъв начин да ви кажа ", показа Ясен Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР