Сега той изисква Бритни да свидетелства под клетва - по-специално

...
Сега той изисква Бритни да свидетелства под клетва - по-специално
Коментари Харесай

Бащата на Бритни Спиърс заведе дело срещу нея

Сега той изисква Бритни да свидетелства под клетва - по-специално тя да отговори дали в действителност я е принудил да подари осем флакона с кръв за лекуване и е забранил да пие болкоуспокояващи.

В коментар оповестен в изданието се споделя, че:

„ мистър Спиърс, който беше срамно отхвърлен от настойничеството по правосъден ред, продължава да се самоопозорява, както се вижда от това последно негово безпричинно и неразумно изявление, което е цялостно с неточности и лъжи. Той самичък го знае. Той освен се опита да тормози щерка си, само че и в този момент желае да я тормози, като злоупотребява с делото и се крие от свидетелства. Всеки различен би се срамувал от сходна тактичност, само че той и неговите представители са в действителност безсрамни. Що се отнася до опетняването на репутацията му, господин Спиърс самичък си го направи преди доста време ”.

По-рано двете страни в спора се упрекваха взаимно, че заобикалят да свидетелстват.

Припомняме, че в продължение на 13 години беше под опеката на татко си , който контролираше нейния персонален живот и финансите й.

Според самата животът й през този интервал е бил по-скоро като излежаване на затворническа присъда. Съдът реши да спре настойничеството едвам през септември 2021 година Певицата има сложни връзки с всички родственици. На сватбата си със Сам Асгари, която се състоя по-рано през юни, тя предложения единствено по-големия си брат Брайън, само че и той не пристигна.

Вижте още:

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР