Сега ще ви разкажа всичко за моето образование с документи.

...
Сега ще ви разкажа всичко за моето образование с документи.
Коментари Харесай

Пламен Николов, след като си показа дипломите: Най-големите умове в политическия свят са завършили философия

Сега ще ви опиша всичко за моето обучение с документи. Това сподели пред публицисти претендентът за министър председател на " ИТН " Пламен Николов.

" От междинното си обучение до последното, което съм придобил ", добави той.

Николов сподели дипломната си за приблизително обучение. " Справка към дипломна за спомагателна подготовка - старогръцки, латински език, обща-икономическа доктрина, философия на правото ".

" Дипломна за висше обучение на образователно-квалификационна степен " магистър " по компетентност " философия " от СУ " Климент Охридски ". През 2000 година компетентност " философия " се завършваше с 10 семестриален курс - бакалаври нямаше ", изясни той.

" Справка за моя триумф - цялостен първенец по безусловно всички предмети, свързани с метафизичен дисциплини ", сподели Николов.

" Дипломна работа - " Философската рефлексия и промяната на научните познавателни парадигми " от 2000 година, с посвещение на бъдещата ми жена ", уточни той.

Пламен Николов сподели и контракт за стипендия на " Ернст Мах " от Австрийското сдружение за научен продан.

" Всичко това докара до дипломната ми за " лекар ", уточни той. " Който се съмнява дали имам дисертация, ето имам ", сподели Николов. " Автентична е с праха и пепелта от преди 20 години ", добави той.

" Който желае да я чете, може да заповяда в Народна библиотека. От МОН споделиха, че желали разрешението ми, с цел да я разгласяват. Няма да им го дам, тъй като ще я издам аз, с цел да мога да я обявявам по метода, по който желая и с цел да схванат, че всеки теоретичен труд, би трябвало да се заплаща ", изясни Николов. " Всеки, който желае да я има, би трябвало да си я купи ", добави той.

Относно плагиатството Николов изясни, че неговия кабинет възнамерява да сътвори електронна система с изкуствен интелект. „ След като тя се вкара ви подсигурявам, че плагиатството внезапно ще спадне”, безапелационен е той.

„ Философ съм. Не съм правист, икономист, анархист, както се пееше в песента на „ Щурците “. Не подценявайте философското обучение. Най-големите мозъци в политическия свят са приключили философия: Хенри Кисинджър, Хелмут Кол, Дейвид Камерън, Беназир Бхуто. Не го превръщайте в просташки спор. Нали желаеме различен вид политика, дано да я създадем. Съвсем скоро ще видите безусловно всичко “, сподели Николов.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/559152845239127
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР