Седмица след петия за последните две години парламентарен вот Фокус“

...
Седмица след петия за последните две години парламентарен вот Фокус“
Коментари Харесай

Анкета: Българите са готови да отидат шести път до урните

Седмица след петия за последните две години парламентарен избор " Фокус “ попита хората какво мислят за резултатите и ще има ли постоянно държавно управление. Някои от тях остават оптимисти, други обаче към този момент са подготвени да отидат за шести път до урните.

" Резултатите са такива, каквито са. Според мен няма да се сформира постоянно държавно управление. На депутатите ще кажа да мислят и за нас – хората “, споделя една от запитаните.

" Депутатите да са по-осъзнати “, чака друга.

" Разсъжденията и мъдръстта може би този път ще надделеят. Винаги съм гласувала и отново ще отида. Новите депутатит да бъдат рационални за тази прелестна страна и страна. Да правят това, което е най-добре, с цел да не се мъчим и децата ни да бягат към чужбина. Преди да получат парите си, народните представители да помислят какво са свършили и с какво са съдействали за тази китна градина – България “, споделя друга.

Пред микрофона ни се чуха и такива мнения: " Това просто не е действително “ и " Трагедия “.

" Не ни интересуват изборите, не ни интересува и това дали ще има постоянно държавно управление. Няма да ни усилят заплатите “, споделя искрено мъж.

" Народните представители би трябвало да са 240 без нулата откъм гърба – 24. Политиката в България е невъзможна. Надяваме се рационалните хора да ни ръководят и да ни дадат правото за човешки живот. Ние сме продадени, а когато си под иго не става бързо “, споделя пред микрофона ни запитана жена.

Повечето от интервюираните обаче са безапелационни – даже да има нови избори, ще отидат за следващ път до урните.

Какво още споделиха хората пред камерата на " Фокус ", вижте във видеото.

Веселка ИВАНОВА

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР