Седмица преди големия финал на трети сезон на най-гледаното риалити

...
Седмица преди големия финал на трети сезон на най-гледаното риалити
Коментари Харесай

Последният дуел във Фермата 3 ще е между блондинки

Седмица преди огромния край на трети сезон на най-гледаното риалити „ Фермата “ чеченката Марина и младата вдовица Виолета ще се изправят една против друга в последния двубой на Aрената. След като фермерът на седмицата Алек уточни за първи дуелист Виолета, с която до неотдавна бяха другари, тя незабавно реагира и се закани да му отмъсти, като от своя страна избере за втори дуелист възлюбената му Валерия.

След дълга встъпителна тирада, която прозвуча като за прощаване, Виолета въпреки всичко извика на Aрената не гимнастичката, а чеченката Марина. Като причина за решението си тя първо уточни обещанието на Марина да направи ужасно шоу, когато отиде на двубой, само че по-късно призна, че чеченката я нервира. След този избор фермерът на седмицата се успокои, само че омразата му към Виолета остава факт и футболистът даже съобщи: „ Това е човек, който се апелирам на Бога, като изляза от тук, в никакъв случай да не видя.”

Решителните русокоски дадоха обещание, че ще се борят яростно и до край и ще подарят идния двубой на децата си.

Отношенията във „ Фермата “ преди огромния край на 17 декември са нажежени. Тогава оживелите до този миг ще се впуснат във крайна борба. Гласуването на феновете ще стартира още в петък, 15 декември. Фермерите-финалисти ще се състезават за огромната премия в три стадия. В първия стадий гласовете си за спечелилия ще дадат всички отпаднали участници, което ще носи избран брой точки.

Във втория ще се разиграят три борби, които ще изпитат силата на финалистите и ще прибавят точки в актива им. Третият и най-съществен стадий е гласуването на феновете онлайн. Победителят в третия сезон на „ Фермата “ ще бъде финалистът, събрал максимален брой точки след трите стадия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР