СДС-Варна работи по подготовката на партията за явяване на местните

...
СДС-Варна работи по подготовката на партията за явяване на местните
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев, зам.-председател на СДС: СДС-Варна за дневния ред на общината и варненските грижи

СДС-Варна работи по подготовката на партията за явяване на локалните избори през октомври 2023 година
„ СДС-Варна за дневния ред на Варна! ОК за делата в община Варна и би трябвало още движение... движение за варненските грижи! И лоялна идеология! Времената са такива. “ Това написа в профила си във Facebook доктор Янко Станев.

В централата на Съюза на демократичните сили в Морската столица управлението на локалните структури и сини деятели разискаха правилата за издигане на кандидатури за листата за общински съветници на идните локални избори.

Синият актив дискутира по моделите за издигане и поддръжка на кандидатурите за районни кметове и кмет на община.

Заместник-председателят на Съюз на демократичните сили и водач на синята партия във Варна доктор Янко Станев акцентира значимостта на изборите за локални органи на ръководство през есента. „ След двете спешни години в страната, политическата разстановка по места е усложнена. Искат се хрумвания за развиване в община Варна и по-добър живот на варненци. Структурите и актива на СДС-Варна, общинските съветници работят и ще продължат да търсят развиването. Такива са времената. Това допуска цялостна готовност на локалните структури на Съюз на демократичните сили “, акцентира доктор Станев.

Районните ръководители на сините във Варна описаха политическата конюнктура по места и активността на структурите на СДС-Варна. Тече разискване на предложенията за издигане на кандидатури в листата за общински съветници. Дискутират се моделите, по които ще бъдат номинирани и подкрепени претендентите за кметове на региони, както и кандидатурите за кмет на община Варна.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР