СДС-Варна представи листата си и кандидатите за кметове на район

...
СДС-Варна представи листата си и кандидатите за кметове на район
Коментари Харесай

СДС-Варна откри предизборната си кампания за Местни избори 2023

СДС-Варна показа листата си и претендентите за кметове на регион " Приморски " и с. Константиново и откри акцията си за Местни избори 2023 година На събитието гостуваха евродепутатът от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов и народния представител от Съюз на демократичните сили в парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

Събитието откри заместник-председателя на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев и приветства всички посетители и претенденти.

Думата взе евродепутатът Александър Йорданов, който напомни на седесарите, че Съюз на демократичните сили е учредител на синята концепция и е дала на път на България към европейското семейство. Той уточни още, че листата на СДС-Варна е образец за подготвеност, идеология и в нея има същински почтени хора.

" Съюз на демократичните сили има душа, има идеология и хората и с това се отличаваме от остаалите партии ", сподели депутатът от Съюз на демократичните сили доцент Медиха Хамза.

Думата взе и зам.-лидерът на сините доктор Янко Станев. Той също поздрави всички посетители и претенденти. Той акцентира на груповата работа на Съюз на демократичните сили, като преимущество на хората в партията и акцентира, че задачата на Съюз на демократичните сили е доста ясна - да живеем в една добра среда.

С няколко думи той показа претендентите от листата, като изясни, че в нея има ескперти в разнообразни сфери и е уравновесена.

" Идеалът за Варна е място, на което да живеем добре, ние, нашите деца, място, което да е свободно от клиентилизъм, място свободно от локален феодализъм. Място, където главната концепция на Съюз на демократичните сили да съществува- европейски жители с европейски приходи ", сподели още доктор Янко Станев.

" Битката е сред Бог и Сатаната! Между положителното и злото. Искат от нас да дефинираме пола си, да сме родител 1 и родител 2, вместо майка и татко! Това няма да го бъде! Тотален разпад на морала. Съюз на демократичните сили като дясна консервативна партия сплоти под знамената си всевъзможни хора и от разнообразни етноси, с еда единствена фантазия - народна власт ", сподели претендентът за кмет на регион " Приморски " и градски секретар на СДС-Варна Веселин Василев.

Съюз на демократичните сили издига и собствен претендент за кмет на с. Константиново, който благодари за оказаното му доверие. Доц. Николай Евтимов, сегашен общински консултант и претендент за естния парламент също поздрави всички претенденти и бе безапелационен, че в положителните решения за Варна и " три гласа стигат ".

Събитието завърши с благопожелание и упоритост за победа на кандидат-кметовете на Съюз на демократичните сили и повече съветници за едно по-добро бъдеще на Варна.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР