Избирателните служители в Невада преглеждат подписите, за да видят дали

...
Избирателните служители в Невада преглеждат подписите, за да видят дали
Коментари Харесай

В кои щати може да се гласува за аборти през 2024 г.?

Избирателните чиновници в Невада преглеждат подписите, с цел да видят дали има задоволително, с цел да внесат конституционна корекция за правата на аборт пред гласоподавателите през ноември, част от народен напън за слагане на аборт въпроси за правата на гласоподавателите, откогато Върховният съд на Съединени американски щати отстрани общонационалното право на аборт.

След решението на съда от 2022 година множеството следени от републиканците щати имат нови ограничавания за абортите, в това число 14, които ги не разрешават на всеки стадий от бременността. Повечето ръководени от Демократическата партия щати имат закони или изпълнителни заповеди за отбрана на достъпа.

Освен това гласоподавателите в седем щата – Калифорния, Канзас, Кентъки, Мичиган, Монтана, Охайо и Върмонт – застанаха на страната на поддръжниците на правата на абортите при гласоподаване ограничения.

Все още не е ясно какъв брой страни ще гласоподават за ограничения за закрепване на достъпа до аборти през ноември. В някои случаи въпросът е дали поддръжниците на измен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР