На фона на забавяне на по-широкия пазар на лукс, което

...
На фона на забавяне на по-широкия пазар на лукс, което
Коментари Харесай

Венецианският дворец на мечтите на Bottega Veneta

На фона на закъснение на по-широкия пазар на разкош, което накара амбициозните купувачи да понижат разноските си, марките се борят, с цел да привлекат вниманието на най-богатите си консуматори. И с цел да запазят лоялността на техните VIC (много значими клиенти), хипер-ексклузивните оферти и пространства станаха основни.

Готически замък от 15-ти век в квартал Канареджо във Венеция е най-новият културен гамбит на Bottega Veneta, който му разрешава да предложи на най-ценните си клиенти интимно пространство за културно покровителство, като в същото време работи като израз на историята на марката и полезности.

„ Bottega Veneta, за разлика от доста други марки, не е обвързвана с един създател. Той е роден от пристрастеността на колектив от хора “, сподели основният изпълнителен шеф Лео Ронгоне на срещата на върха на Business of Luxury на Financial Times тази седмица. „ Този ​​дух на общественост е извънредно значим за нас и надвишава марката. Има чувство за среща и продан. Това, което искахме да напр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР