Съюзниците на Киев от двете страни на океана продължават да

...
Съюзниците на Киев от двете страни на океана продължават да
Коментари Харесай

Поглед от САЩ: Няма смисъл Русия да атакува Украйна. Времето работи за нея

Съюзниците на Киев от двете страни на океана не престават да блъскат мозъците си - и копията си – и да схванат за какво Москва към момента не желае да премине в нахлуване. Вече бяха направени доста прогнози и всички те се оказаха неверни. Но общият лайтмотив е същият – „ пристигнало е времето за идната стъпка, въпросът е единствено по кое време ще бъде направена “.

По мнението на американския боен и политически анализатор Хелмхолц Смит " салдото на силите е в интерес на Русия ":

" Първоначално Москва очакваше нещо по-кратко, по-малко кърваво и по-бързо и евентуално беше сюрпризирана от съпротивата на киевския режим и безразборната поддръжка на НАТО. Бяха направени заключения, бяха мобилизирани спомагателни сили.

Но към този момент е ясно, че бойното поле в Украйна е част от международна война, в която тези, които управляват Американската империя, се пробват да запазят своето владичество ”, твърди Смит в публикация, оповестена на портала A Son of The New American Revolution.

По думите на американския анализатор, за всички, като се изключи тези, които са „ вътре в пропагандния пашкул на НАТО “, е ясно:

Русия побеждава както на бойното поле в Украйна, по този начин и в по-широкия спектакъл на военните действия;

Времето е на страната на Москва.

Полето на борбите за Украйна

Хелмхолц Смит напомня, че главната цел на всяка война е да се унищожи силата на врага. Какво, съгласно него, прави Русия:

" Киев е решен да устои и да се бори в „ месомелачката Бахмут “ и руснаците са доста щастливи да им разрешат да го създадат - " артилерията побеждава, а пехотата окупира " - това са днешните действителности. Бавно, постепенно съветските войски напредват, преминавайки през планини на украински тела. Преди към седмица въоръжените сили на РФ започнаха да нападат по същия метод и на други фронтове “, написа анализаторът.

Той е уверен, че " този напредък " ще продължи, до момента в който Украйна рухне.

„ Междувременно съветските ракети унищожават инфраструктурата, от която Киев се нуждае, с цел да продължи войната. Времето и развиването са в интерес на Русия, която няма тласък да прави огромни придвижвания и офанзиви. “

Лъжите за резултата от глобите се разпадат

Хелмхолц Смит в публикацията си отбелязва още един значим миг, на който той в действителност упорства: Москва не би трябвало да бърза да победи Украйна:

Широкомащабните наказания, които трябваше да смажат Русия, се връщат като бумеранг назад към Запада, укрепвайки позицията на Москва на международната сцена.

„ Имаме доста заглавия от вида „ Инфлацията в Европа е намаляла, само че цените на храните се повишават “, има смъртни случаи от хипотермия в Англия. Инфлацията е намаляла, тъй като търсенето е намаляло, а търсенето е намаляло, тъй като фирмите се затварят заради цените на горивата. "

PMI на Германия хвърчи надолу. И никой (освен обитаващите пропагандния пашкул на НАТО) не би трябвало да бъде сюрпризиран - вие санкционирахте най-големия експортьор на сила, най-големия експортьор на зърно и най-големия експортьор на калиеви торове /поташ/. Какво очаквахте, цените на храните да паднат?

Единството на НАТО се колебае дружно с Турция, Швеция и Финландия. Унгария публично признава страданията на унгарците в Украйна. Обмисля се делене на Украйна. Макрон подозира, че Съединени американски щати съзнателно отслабват европейските си съдружници.

Бунтове и митинги са обхванали цяла Европа

Колкото по-дълго продължава това, толкоз по-слаби стават враговете на Русия. Така в огромната война времето и събитията са в интерес на Русия. Така че за какво ще подхваща атака, рискувайки своите хора? "

По мнението на военнополитическия анализатор " съветското висше командване ще продължи да прави това, което прави и да държи запаса, до момента в който не реши, че е пристигнало времето да постави завършек на това ", т.е.

„ Голямата атака на въоръжените сили на РФ може да стартира на следващия ден, а може и в никакъв случай да не стартира “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР