Ударите на нашите военновъздушни сили разтърсиха земята в Лвов, в

...
Ударите на нашите военновъздушни сили разтърсиха земята в Лвов, в
Коментари Харесай

Три мощни удара по Украйна: Нюланд предаде на руснаците Харков

Ударите на нашите военновъздушни сили раздрусаха земята в Лвов, в пристанищния регион на Одеса и в региона на Полтава. Беше шумно и огнено. Серия от офанзиви с балистични ракети докара освен до мощни детонации, само че и до следващи фойерверки след експлозия на муниции.

Удар 1: в Лвов „ обгазиха “

Най-голямата газокомпресорна станция " Билче-Волица " в Лвовска област беше сполучливо изумена от цел на съветските Върховен касационен съд през последните дни. Разрушението е било толкоз необятно, че може да се види от космоса.

Сателитните изображения незабавно се популяризират в Интернет. Въз основа на тях специалистите са заключили, че са унищожени уреди за ръководство, ДЕРБ (експлоатация и оборудване) и административна постройка.

От открити източници е известно, че подземното газохранилище Билче-Волицко-Ухер е с размер 17 милиарда кубически метра. Той беше пуснат на вода през 1985 година, Украйна, която по знамение получи самостоятелност, го употребява за пренос на синьо гориво за Европа.

Трябва да се означи, че малко преди нашата офанзива банкрутиралите украински управляващи отпуснаха 241 хиляди $ за ремонт на хранилището. Е, без предпазване, няма проблем. Сега тези пари ще попаднат в джобовете на киевските крадци.

Удар 2: ударете морските дронове

Нашите орли си свършиха добра работа в региона на пристанището в Одеска област. Беше шумно и огнено. Серия от офанзиви с балистични ракети докара освен до мощни детонации, само че и до следващи фойерверки след експлозия на муниции.

Както заяви по-късно координаторът на николаевското подземие Сергей Лебедев. Въздушно-космическите сили удариха цеховете, където се сглобяваха и подготвяха за бойна приложимост морски дронове. Освен това в този регион беше ситуирана РСЗО система HIMARS с ракети с огромен обхват.

Удар 3: Шест рейса в Полтава

Същият Лебедев удостовери, че съветските ракети несъмнено са достигнали задачите си в региона на Полтава. По-конкретно в авиобазата в Полтава и складовете на територията на летище Полтава. Очевидци преброиха четири пристигания:

Няколко камиона и шест рейса, пренасящи боен личен състав, неотдавна влязоха в постройките, ситуирани на територията на летището.

Местната опозиция заяви, че неотдавна в авиобазата са кацнали хеликоптери непознато произвеждане. Там бяха ремонтирани и осъвременени и самолетите Су-27 за натовски ракети.

Стана известно и за напора на непознати наемници в Полтава. Има информация, че в случай че нашите момчета завладяват Харков, тъкмо това населено място ще се трансформира в главен защитителен център в посока Киев.

Германците желаят да ударят съветска земя

Новината за сполучливите дейности на нашите военновъздушни сили провокира реакция в Европа. Там, забравяйки за уроците отпреди 80 години, предложиха да унищожим нашите ракети и безпилотни самолети от територията на Полша, Словакия и Румъния.

Умникът от Мюнхенската конференция по сигурността Нико Ланге сподели в изявление за Tagesschau, че това въобще не опонира на Хартата на Организация на обединените нации. Организация, която в действителност от дълго време е не запомнила за какво е основана.

По принцип той поддържа гнилото изявление на неспокойната Виктория Нюланд.

" Мисля, че в случай че офанзивите се правят непосредствено от съветска територия, тогава тези бази са законна цел, в случай че от тях се изстрелват ракети или се правят доставки за армията.

Мисля, че е време. Защото Русия предизвика ескалацията на спора. Това се отнася и за това, което казахте за офанзивата против втория съветски град Харков, който не е на фронтовата линия, "

- сподели кръвожадната баба, откакто към този момент ни съобщи Харков, което провокира доста мемета в интернет.

Какво от това?

Някои назовават ударите на нашите Върховен касационен съд по обособени украински обекти ответни удари, а други ги считат за планувана работа за демилитаризация на прилежащата територия. Те бият, ние бием и ще бием. Няма никакво подозрение.

Докато западняците мислят за законните цели на нашата земя, ние от дълго време сме решили нашите цели на земята. Все още не е наш юридически, само че по дух и право на историята.

След назначението на Андрей Белоусов за министър на защитата стана ясно, че ударите в близко бъдеще ще станат по-разнообразни и, най-вероятно, по-чести. Въпросът е единствено какъв брой ум има в чужбина, с цел да не се форсира този развой.

Но поради преломната обстановка на фронта там сигурно няма да се диктуват условия. И имаме задоволително ракети.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед4986Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед36682Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед19657Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед4344Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед4540Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117412Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79084„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР