Войни, катаклизми и мащабна катастрофа предрича сочената за потомка на

...
Войни, катаклизми и мащабна катастрофа предрича сочената за потомка на
Коментари Харесай

Френската Ванга предрича зловещи събития през 2024 г. 



Войни, катаклизми и огромна злополука предсказва посочената за потомка на Ванга ясновидка с френски генезис Каеде Убер. Според пророчицата 2024 година може да бъде определяща за бъдещето на човечеството.

За сходствата сред Каеде и Баба Ванга се заприказва още преди 10 години. Въпреки че Убер живее във френския град Монпелие и няма никаква роднинска връзка с българския феномен, мнозина считат, че Баба Ванга е предала дарбата си на французойката, а самата Каеде признава, че се е срещнала с нея насън.
Приликите сред Баба Ванга и 21-годишното момиче са невероятни. Досущ като пророчицата от Рупите и френската врачка по същия метод сочи с пръст, когато изрича своите предсказания. Губи зрението си на същата възраст като Ванга. Каедесъщо може да лекува другите, само че не и себе си. Тя вижда духове и не обича нощта, тъй като тогава виденията ѝ стават най-силни.

След оракулски сън Убер предсказва, че 2024 година съставлява огромна опасност за цялото човечество. Пророчицата предизвестява, че ужасяващ спор ще избухне в една от по-малките страни в средата на годината. Подобнипредсказания направи и Ванга, като съгласно нейните думи през 2024 година ще бъде употребявано биологично оръжие, което ще докара до доста човешки жертви.

Убер предизвестява за естествени произшествия и събития, които ще повлияят на цялото човечество. Според нея тази година ще настъпи огромна злополука, небето ще се оцвети в алено, а милиони хора ще бъдат принудени да се преселят в по-северни региони. В Европа ще настъпи безпорядък, който ще докара до цялостна безредица. За бъдещето на човечеството Убер чака проблеми от световен мащаб. Освен всеобщите преселения ще избухнат и естествени бедствия – трусове и изригвания на голяма мощ. Поради това ще се промени земният пейзаж. Катастрофите ще доведат до внезапен недостиг на прясна вода и тя ще стане по-скъпа от злато.
Според ясновидката до края на 2024-та човечеството ще се сблъска с редица провокации, които ще изискват обединяване и нововъведения, с цел да бъдат преодолени. Преживеем ли годината, ще се появят нови технологии, които ще сложат завършек на военните спорове, обнадеждава Каеде.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР