Съюзът на патриотичните сили Защита“ е българска политическа партия, правоприемник

...
Съюзът на патриотичните сили Защита“ е българска политическа партия, правоприемник
Коментари Харесай

ВМРО подписа споразумение за подкрепа на изборите на 2 октомври със СПС „Защита“

Съюзът на патриотичните сили „ Защита “ е българска политическа партия, приемник на учредения през 1998 година в Пловдив Съюз на патриотичните сили и воините от запаса „ Защита “.

СПС „ Защита “ е политически сътрудник на Вътрешна македонска революционна организация от дълги години. Идеите и идеалите на двете организации са напълно ориентирани към отбрана на правата и достолепието на българския народ. Общата идея е битката за икономическия и обществен напредък на България и за издигане на виталния стандарт на българските жители. Целта на взаимната работа на Вътрешна македонска революционна организация и „ Защита “ е сливане на всички българофилски партии и организации за отстояване на националните ползи и полезности от настъпващите нападателни неолиберални политики.

Затова и през днешния ден двете патриотични обединения подписаха съглашение за взаимна работа и присъединяване в изборите за парламент, планувани за 2 октомври 2022 година Представители на СПС „ Защита “ вземат участие в кандидатските листи на Вътрешна македонска революционна организация.

Днес българският народ е изправен пред съдбовния избор в каква посока ще поеме. На 2 октомври ще се реши дали България ще бъде на българите или трайно ще остане в ръцете на сътрудници на Русия, Турция, Съединени американски щати, Канада, Франция, Брюксел и други стопански и идеологически кръгове, които последователно водят страната ни към ръба на културното, историческото, интелектуалното, моралното, а и физическото оцеляване. Тези кръгове ще изтъргуват и родовата памет, и историята, и правата на сънародниците ни в Македония.

Ето за какво е значимо родолюбивите и градивни патриотични обединения да стартират построяването на нов десен закостенял блок, който да се бори за отбрана на националния ни интерес.
https://www.facebook.com/www.vmro.bg/videos/3290987074514615/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР