Съвсем скоро ще се появи на света вторият син на

...
Съвсем скоро ще се появи на света вторият син на
Коментари Харесай

Златка Райкова най-после се омъжва: Ето защо Благой Георгиев не й даде тази радост!

Съвсем скоро ще се появи на света вторият наследник на Златка Райкова, който ще е първи за половинката й Карен Хачатрян. Днес някогашната плеймейтка навърши 37 лета и показа, че няма самообладание да се роди детето, с цел да може по-късно да се оженят с Карен.

Сватбата им към този момент е планувана, само че Райкова отсрочва от поверие и боязън. " В момента акълът ми е единствено върху това аз и детето да сме добре и всичко да премине сполучливо. Нямам проблеми, популярност Богу, съблюдавам заръките на лекарите и имам вяра, че раждането ще протече обикновено ", споделя Златка.

Тя обаче се кълне, че няма самообладание да стане госпожа Хачатрян и да се обрече за цялостен живот на мъжа си (колко трае думата " безкрайност " за плеймейтките обаче, е обособен въпрос)...

Потребители в нета мигновено се поинтересуваха по какъв начин по този начин Златито бърза със сватбата, а такава липсваше, даже въобще не се говореше за брак, като беше много години с Благой Георгиев. Е, истината лъсна и тя се оказа повече от прозаична - просто Джизъса в никакъв случай не й е предложил.

" Да, бяха дружно, имаха дете, Златка все се надяваше, само че той не пожела. Оказа се шанс де, тъй като в този момент трябваше да вървят по каузи за бракоразвод ", разясняват техни познати.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР