Съвсем скоро предстои да отпразнуваме Великден. Един от най-светлите празници,

...
Съвсем скоро предстои да отпразнуваме Великден. Един от най-светлите празници,
Коментари Харесай

Най-забавните и прочувствени пожелания за Великден

Съвсем скоро следва да отпразнуваме Великден. Един от най-светлите празници, които всички ние чакаме с голямо неспокойствие.
Сигурни сме, че и вие, както всеки различен, желаете да поздравите най-близките си хора и да им напомните, че те са значими за вас.
Измислихме 7 занимателни и прочувствени пожелания, за които сме сигурни, че ще допрян сърцата на всеки, който ги прочете.
Ето ги и тях:
***
Велик е този ден - Великден! Нека сърцата си отворим за добрина, а в мислите ни да царува само непорочност. Да забравим за цялата лошавина на света и да погребем подлостта. Мир, обич и естетика да царува в душата на всеки от нас!
***
На този ярък празник желаем обич, непорочност и положителното. Сърцата да са изпълнени с очаквания и копнежи, а в мислите да няма място за паники и проблеми. Христос Воскресе и вярата донесе!
***

Почитайте този ден популярен, тъй като през днешния ден е празник хубав. Христос Воскресе и вярата в дома ни донесе. Бъдете благи и положителни и забравете за всички тези беди!
***
 Какво да приготвим за Великден Какво да приготвим за Великден
Най-големият християнски празник идва напълно скоро и един от огромните въпроси, които всички си задават, е какво да сложат на масата. Ет...
Велик е този ден, наименуван Великден! Постелете добрина в дома си и изхвърлете неприятните мисли от мозъка си. Радвайте се на живота и бъдете положителни, усмихвайте се и раждайте фантазии.
***
С благопожелание за здраве, шанс и благодат. Великден е ден заветен. Втори късмет за всеки от нас да се поправи и да прогони неприятните мисли от главата си.
***
Мечтайте и се веселете. Празнувайте и посрещнете Великден – ден чакан и блажен. На масата се съберете и със фамилията хапнете. Благи думи изречете и вкусни козунаци омесете.
 Направете това преди Великден и животът ви ще е по-стойностен Направете това преди Великден и животът ви ще е по-стойностен
Великден е обичан празник. Това е това време от годината, когато цялото семейство се събираме към софрата и с усмивка на разположение разказв...
***
Пийнете и се веселете. На трапезата седнете и на гостите се усмихнете. Вкусна манджа похапнете и си честитете. Днес е Великден – празник споделен!

Ако желаете да зарадвате обичаните си хора и да ги усмихнете необятно, в този момент е моментът да вземете лист хартия и да запишете върху него някой от пожеланията, които са докоснали сърцето ви. Бъдете благи, отдадени и доброжелателни.
Не преставайте да се радвате на живота и да благодарите за опцията да пречистите сърцата и душите си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР