Съвсем очаквано, актрисата Дженифър Кулидж беше една от най-интересните личности

...
Съвсем очаквано, актрисата Дженифър Кулидж беше една от най-интересните личности
Коментари Харесай

Дженифър Кулидж с незабравима реч на наградите „Златен глобус“

Съвсем предстоящо, актрисата Дженифър Кулидж беше една от най-интересните персони на 80-ите годишни награди " Златен глобус " в Лос Анджелис, където връчи премия и получи своя лична, пишат от CNN.

Звездата от " White Lotus " първо излезе при започване на шоуто, с цел да връчи премията за най-хубаво осъществяване на артист в поддържаща роля в ефирен сериал, след което описа странна история за това по какъв начин са я поканили да бъде водеща на шоуто.



Дженифър Кулидж. Снимка: БГНЕС

В едно от най-дългите (но и най-забавни) предисловия преди връчването на премия, Кулидж описа за страховете си, че ще се спъне и препъне в думите си по време на представянето,като се пошегува, че някой ѝ предложил да носи крокодилски обувки и да обръща повече внимание на аутокюто.

По-късно Кулидж още веднъж излезе на сцената, когато завоюва глобуса за най-хубаво осъществяване на актриса в поддържаща роля в сериал за станалата към този момент емблематична роля на Таня Маккуид в сериала на HBO.

В речта си при приемането на премията, която бе също толкоз прочувствена и занимателна, актрисата от " Legally Blonde " посочи основателя на " White Lotus " Майк Уайт, за който сподели, че " й е дал вяра ".

" Ти ми даде ново начало. Дори това да е краят, тъй като ти ме умъртви, това няма значение. Дори това да е краят, ти промени живота ми по милион разнообразни способи ", сподели тя, визирайки ориста на героинята си в известния сериал. " Съседите започнаха да си приказват с мен. Имам поради това...Никога до момента не бях викана на празненства, а в този момент всички ме канят. Аз просто...знаете ли, това е за теб, Майк Уайт. "

След това Кулидж продължи да сипе похвали за Уайт, до момента в който той се просълзяваше в публиката.

" Това е нещо, което всички вие - в случай че не познавате Майк Уайт - би трябвало да знаете: Той се тревожи за света, тревожи се за хората, тревожи се за приятелите си, които не се оправят добре. Вие се тревожите за животните, а той се тревожи за хората. Той в действителност е един от най-великите хора, които в миналото съм срещала ", сподели тя.

Към края на хвалебствената си тирада тя добави: " Искам единствено да кажа, Майк Уайт... Обичам те до гибел! "

Не е ясно дали успеха на Кулидж или нейното ексцентрично показване, й донесе повече аплодисменти във вторник.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР