Съвсем нормално този брифинг беше насочен към симпатизантите на ГЕРБ.

...
Съвсем нормално този брифинг беше насочен към симпатизантите на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Милен Матеев : Ключовата дума от брифинга на ГЕРБ е замразяване, а не прекратяване на преговорите

Съвсем обикновено този брифинг беше ориентиран към симпатизантите на ГЕРБ. Ключовата дума е заледяване, а не преустановяване на договарянията. Аз единствено не можах да схвана какви са изискванията, с цел да бъдат възобновени договарянията. Чух единствено едни общи думи.

Това съобщи в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS депутатът от " - " (ПП-ДБ) Милен Матеев, който разяснява новината, че ГЕРБ замразяват договарянията с ПП-ДБ. 

" Не сме обсъждали опцията да се закупят същите машини за гласоподаване като в Съединени американски щати. Не мога да изразя съответно мнение. Предложението Мария Габриел да получи втория мандат от наше име е нещо ново. Не мога да изразя съответно мнение сега. Със сигурност този въпрос би трябвало да се разиска на Национален съвет. Записът е достоверен и е хубаво, че беше оповестен целия, а освен инсталираните четири минути. В записа няма нещо юридическо укоримо. По-скоро може да се търси юридическа отговорност по какъв начин е изработен този запис. Коментирали сме само по какъв начин службите да бъдат по-ефективни. Относно това, че изборите ще ги вършим с наше Министерство на вътрешните работи концепцията е, че по времето на министър Рашков пазаруването на гласове спадна фрапантно и това няма по какъв начин да се отхвърли. Манипулациите на изборите бяха доста по-малко по времето на министър Рашков. Имаше прочувствени реплики. Обвиняват ни, че сме желали да сменяме всички в администрацията. Ние управлявахме седем месеца и не сме създали никакви чистки. Тази имитация беше изпусната прочувствено. Нямаме ниакви планове да слагаме наши партийни фрагменти ", разкри той. 

" Странно ми е, че ДАНС са се свързали с Радостин Василев и са му предложили защита. ДАНС да обяснят. Аз не мога да разясня. Не съм размишлявал върху качествата на Василев, само че по-късно, което се случи, скърбя, че той беше част от Промяната. след днешния брифинг не знам дали ще има кабинет, само че кардинално съм дал единодушието си да стана министър на правораздаването. Всички приехме мъчно концепцията Мария Габриел да бъде част от нашия кабинет. Не съм уверен, че Националният съвет на Промяната ще утвърди концепцията за още министри в кабинета ", добави Матеев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР