Съветникът на президента на САЩ Джо Байдън по въпросите на

...
Съветникът на президента на САЩ Джо Байдън по въпросите на
Коментари Харесай

Съветник на Байдън очаква от новия командващ руските войски в Украйна още престъпления срещу цивилни

Съветникът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън по въпросите на националната сигурност Джейк Съливан изрази през днешния ден очакване новият командващ съветските въоръжени сили в Украйна военачалник Александър Дворников да дирижира закононарушения и свирепост против цивилни, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4021
Агенцията отбелязва, че Съливан, който приказва по телевизия Си Ен Ен, не е показал никакви доказателства в поддръжка на своите изказвания.

Според почитан представител на американските управляващи, представен от Асошиейтед прес, Александър Дворников е виновен за брутални дейности против цивилни в Сирия и на други места.

60-годишният армейски военачалник е един от най-опитните офицери от съветската войска, добави същият източник, поискал анонимност.

Кремъл е виновен за взимането на цивилни на прицел в Украйна, съобщи още Джейк Съливан за Си Ен Ен.

Съветникът на Байдън по националната сигурност сподели за Ей Би Си, че Съединените щати ще дават на Украйна оръжията, от които има потребност, с цел да се пази против Русия.

" Оръжия идват всеки ден, в това число през днешния ден ", акцентира той пред трета американска телевизия - Ен Би Си.

Проучване на публичното мнение, оповестено през днешния ден от телевизия Си Би Ес, демонстрира, че американците всеобщо поддържат изпращането на оръжия на Украйна. Тази позиция има поддръжката на 72 % от интервюираните.

78 на 100 от участниците в допитването поддържат икономическите наказания против Русия.

Републиканката от Камарата на представителите Лиз Чейни прикани в ефира на Си Ен Ен Съединени американски щати да изпратят на Украйна както отбранителни системи, като противотанкови и противовъздушни ракети, по този начин и нападателни оръжия, като танкове и самолети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР