Съветът на Европа бе първата международна организация, която наложи санкции

...
Съветът на Европа бе първата международна организация, която наложи санкции
Коментари Харесай

Кунева: Не е изключено да се забърза приемането на Украйна в ЕС

Съветът на Европа бе първата интернационална организация, която наложи наказания на Русия поради нашествието й в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1257
" Когато Русия е призната в Съвета на Европа преди 26 години, не всички са били уверени, не е изпълнявала критериите за участие изцяло ", означи пред бТВ Меглена Кунева  Меглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 – дипломат на Европейския съюз в Съвета на Европа. По думите й тогава Русия е поканена, тъй като се дава късмет страната да се демократизира.

" Украйна е доста огромна страна, в случай че бъде призната незабавно в Европейски Съюз, това значи целият бюджет на Евросъюза да бъде прекроен ", само че не се изключва забързване на тези процеси, уточни Кунева.

И Светът на Европа и Европейски Съюз са единствените организации, които могат да подсигуряват мира на европейския континент, сподели тя.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1257  Белият дом: Байдън ще разиска със съдружниците си развитията към Украйна Белият дом: Байдън ще разиска със съдружниците си развитията към Украйна  На молдовския контролно-пропусквателен пункт Мирное работи мобилен пункт за даване на помощ на украинци На молдовския контролно-пропусквателен пункт Мирное работи мобилен пункт за даване на помощ на украинци  Бразилският президент: Страната ще резервира неутрална позиция към рецесията в Украйна Бразилският президент: Страната ще резервира неутрална позиция към рецесията в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР