Сателитният оператор SES обяви, че през 2018 г. е увеличил

...
Сателитният оператор SES обяви, че през 2018 г. е увеличил
Коментари Харесай

SES предоставя сателитни услуги вече на 355 милиона домакинства


 Снимка: SES ASTRA

Сателитният оператор SES разгласи, че през 2018 година е нараснал базата си от клиенти на сателитна телевизионна услуга с нови 4 милиона семейства. По този метод обслужваните от оператора семейства са надхвърлили 355 милиона.

Днес обичайният сателитен бизнес модел е под все по-голям напън от страна на наземни оптични и мобилни мрежи, основаната в Люксембург компания усилва своето наличие освен в Европа, а и в Латинска Америка, Азия и Африка.

В Европа сателитната телевизия (особено така наречен лъчение непосредствено до дома Direct-to-Home (DTH) остава водещата технология за разпространяване на телевизия, като единствено SES обслужва 167 милиона ТВ семейства на Стария континент.

„ В SES влагаме в принадлежности и услуги, с които оказваме помощ на нашите клиенти да събират информация за пазарите, на които работят, тъй че да са още по-успешни в своя бизнес. Сателитният мониторинг Satellite Monitor е подобен инструмент, който показва дълготрайната стойност на главните видео консуматори на SES, изяснява Фердинанд Кайзер, основен изпълнителен шеф на SES Video. - Независимо от смяната в навиците на ползване, ясно е, че нашият бизнес остава главен инструмент за даване на висококачествено зрителско преживяване за водещите международни оператори и притежатели на наличие. Чрез диференциацията на нашите услуги ще продължим да поддържаме тяхното развиване и бъдещи успехи”, прибавя Кайзер.

SES дава отговор за доставката на 2800 телевизионни канала с HD качество и над 40 комерсиални UHD канала.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР