Telekom Romania направи атрактивна оферта на домашните си абонати, като

...
Telekom Romania направи атрактивна оферта на домашните си абонати, като
Коментари Харесай

Румънците ще ползват безплатно Netflix

Telekom Romania направи атрактивна оферта на домашните си клиенти, като включи в пакета безвъзмезден достъп до Netflix за 6-месечен интервал.

Абонаментите за телевизия и закрепен интернет стартират от 5 евро на месец, като за най-ниската такса потребителите получават 111 цифрови канала, 26 от които са с HD качество, както и пакета Telekom Sport+ (безплатно за 2 месеца), а интернет достъпът е със скорост до 1000 Mbps. Най-цялостната оферта за телевизия и широколентов достъп коства 8 евро на месец, като във всички пакет Netflix е включен гратис за 6 месеца.

На румънските клиенти на закрепени и мобилни услуги се оферират и смарт телефони на Samsung, като всяка от услугите е на цена €5 на месец (по модела 5-5-5), написа сп. Business Review.



„ Новият ни бизнес модел е основан на потребителското преживяване, което през последните години промени радикално метода, по който фирмите развиват тактиките си, съобщи Андреас Елснер, началник на бизнес отдела за домашни консуматори в Telekom Romania – Новите клиенти желаят разнообразно наличие, съобразено с техните потребности, на всички места, когато и да е и на голям брой екрани, както и лесни за схващане и транспарантни търговски предложения. Днес потребителите се доверяват на марки, с които работят добре, по тази причина Telekom Romania се пробва да „ прекалибрира “ взаимоотношенията сред клиент и компания “, добави Елснер.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР