Тийнейджър си помисли, че страда от махмурлук по време на

...
Тийнейджър си помисли, че страда от махмурлук по време на
Коментари Харесай

Тийнейджърка „мислеше, че има махмурлук“ по време на ваканция за момичета – но лекарите казаха, че е много по-сериозно

Тийнейджър си намерения, че страда от махмурлук по време на почивка за девойки – само че се оказа нелечим мозъчен израстък.

Ела Пик вярваше, че не може да се оправи с приятелите си по време на почивка за девойки в Занте заради „ махмурлук “. Но лекарите откриха тумора. което значи, че й остава единствено година живот. Тя се почувства „ отпаднала “ към края на едноседмичното си пътешестване до гръцкия остров с четирима другари, където отпразнува края на колежа предишния юни, само че отдаде виновността за това на пиянството и купона.

Но 19-годишният юноша от Бостън, Линкълншир, стартира да изпитва тежки мигрени, откакто се върна вкъщи от пътешестване в чужбина. След това лявото й око стартира да се отклонява във вътрешността - което накара незабавно да посети локалния оптик, който я насочи към болница. Лекарите откриха бучка в мозъка на Ела и й оповестиха опустошителната вест, че тя има нелечим и неоперабилен мозъчен израстък, което й дава единствено 12 месеца живот. Тийнейджърката трябваше да откаже изявление за мечтанат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР