Състоянието на 9-годишното момиче от Москва, пострадало в аквапарк в

...
Състоянието на 9-годишното момиче от Москва, пострадало в аквапарк в
Коментари Харесай

Нови разкрития за водната пързалка на ужасите в Равда, ето какво се случва с момиченцето с разкъсано влагалище

Състоянието на 9-годишното момиче от Москва, потърпевшо в аквапарк в Равда, е нормализирано. То е постъпило с доста огромна кръвозагуба в болничното заведение, има разкъсвания на влагалището. Настанено е в отделението по гинекология, няма заплаха за живота му.

Вчера през целия ден лекарите са подавали информация към разнообразни министерства. Пързалката, на която е станал случая, е висока 22 метра. Условието за втурване по нея до момента е било клиентът е да е висок най-малко 1,30 м, условието към този момент е за височина най-малко 1,50 м., както и навършени 18 години, оповестява bTV.

Две момиченца са с раздрани влагалища след рухвания в аквапаркове в Бургаско

Мениджърът на аквапарка, заяви, че детето се е спускало в края на пързалката, получило е мощни болки, кръвотечение и е отведено в болничното заведение. На този стадий те също нямат доста информация по случая и чакат публично мнение. Минали са инспекции, специалисти, които да ревизират техническото положение на оборудването. Има назначени няколко механически експертизи.

Вчера до обяд оборудването е било затворено, само че не е открито техническа нередовност. Новите условия обаче са повишени. Детето е имало растежа, който е необходим за оборудванията, безапелационен е мениджърът на аквапарта.

Било е с растеж над 130 см и е имало право да употребява. Тези пързалки свършват в кулоар, където също има вода, само че не е басейн, в който да се потапят. Това е втори сходен случай в този аквапарк, имало е инспекция, само че нямат спомагателна информация.

OЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР