Оказваме всеобхватно съдействие на компетентните органи по воденото следствие, съобщиха

...
Оказваме всеобхватно съдействие на компетентните органи по воденото следствие, съобщиха
Коментари Харесай

НСО: Оказваме пълно съдействие на компетентните органи

Оказваме всеобхватно подпомагане на способените органи по воденото разследване, оповестиха от Националната работа за защита в изказване до медиите по отношение на злополуката край Аксаково през вчерашния ден, в която участваше и съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков. В случая почина 60-годишният водач на граждански автомобил, а 58-годишната му жена е в тежко положение.
Националната работа за защита приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си.
" Убедени сме, че професионалните дейности на проверяващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина ", пишат още в позицията си от НСО.
От управлението на НСО сервират съболезнования на фамилията и околните на починалия при злополуката лидер и показват вяра за сполучливо и скорошно възобновяване на неговата брачна половинка. 58-годишната жена е в болница с заплаха за живота.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР