Същността на мъжките сексуални фантазии се крие в това, че

...
Същността на мъжките сексуални фантазии се крие в това, че
Коментари Харесай

Топ 5 на мъжките секс фантазии или какво искат мъжете в леглото

Същността на мъжките полови мечти се крие в това, че те отстраняват границите и разрешават на мъжа да си показа обстановки, които се случват рядко или в никакъв случай в действителния живот. Това дава опция на мощния пол да изследва дълбините на своите стремежи и да опитва със съзнанието си, написа " Сънди Уърлд ", представен от БГНЕС.

Оралната обич е постоянно най-желаната фикция на мъжете, добавя " Сънди Уърлд ". Сред копнежите на мощния пол е освен оралното облекчаване на мъжа, само че и позата 69, при която сътрудниците взаимно си доставят наслаждение. Това е и съвършеният метод да се разчупи рутината в леглото и да се възроди пристрастеността и половото предпочитание в една дълга връзка. Жените доста добре знаят, че мъжете обожават оралната обич. Затова му я дайте и няма да останете разочаровани, а положените старания ще ви бъдат отплатени, поучава " Сънди Уърлд ".

В един или различен стадий от живота всеки мъж си е мечтал за тройка с още 2 секси девойки, а някои си мечтаят за това цялостен живот. Често дамите, които вземат участие в половия акт, се отдават на милувки една към друга пред погледа на колегата си.

Изненадващо, само че в челната тройка на най-бленуваните секс мечти е изневярата. Да правиш секс с някой различен зад тила на половинката си може да бъде едно вълнуващо прекарване, тъй като е недостъпно и неразрешено наслаждение.

Силният пол е захласнат от женските гърди и безусловно желае да прави обич с тях. Дами, това е една фикция, лесна за осъществяване. Експериментирайте с разнообразни пози, до момента в който намерите най-приятната за вас.

Друга фикция на мъжете са преобладаващите дами. По-възрастните дами нормално са с повече опит и по-необуздани в леглото. Силният пол постоянно копнее за жена, която ще раздра облеклата му, ще поеме самодейността и ще го трансформира в нейна секс играчка.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР