Съществуват места, на които не бива да носите смартфона със

...
Съществуват места, на които не бива да носите смартфона със
Коментари Харесай

Три места, на които да не носите телефона си

Съществуват места, на които не трябва да носите смарт телефона със себе си. Сещате ли се кои са те?

На масата за хранене

Смартфоните са основани, с цел да бъдат обществени принадлежности. Те са доста потребни, когато по време на вечеря ви хрумне да потърсите филм, на който да отидете, или пък за инспекция тутакси.

Опасността се крие във обстоятелството, че насочвайки взор към екрана на телефона, вие лишавате всички присъстващи от вниманието ви.

В спалнята

Ако живеете сами, ще спите по-добре, в случай че зареждате телефона си в друга стая. Няма да се събуждате посреднощ, с цел да разберете кой ви изпраща известия или е харесал ваш пост. Това изключва вероятността да стоите будни в дребните часове на нощта.

Ако не живеете сами и споделяте леглото си с различен човек, въобще не трябва да носите смарт телефона си в спалнята. Защо? Тъй като желаете заран да се разсъните и да кажете „ положително утро “!

В конферентната зала

Това е златно предписание – на маса с клиенти не се сяда с телефон. Дори и да не става дума за клиенти, този принцип е добре да се съблюдава.

Използвайте смарт телефона си отговорно. Да сте ангажирани със обществената мрежа от време на време води до привързаност. Извежда ви от салдото, което може да предизвика съсипия в доста ваши взаимоотношения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР